Follow by Email

Sidor

Summa sidvisningar

onsdag 15 juni 2011

Jag är visst ....

..inte så duktig som jag trodde, har försökt att lägga till en jvla räkne mätare till min blogg, men där gick jag" dret i bet"så jag får väl" grônne e stônn te"kommer kanske på hur en gör tillslut,annars får det väl va som det är .

En bra jobbardag i dag oxå onsdagsnöjet  ala gräsklippning `, inget fel  på den sysslan får ta det som ett träningspass på ca :6 tim, det ger inget resultat iaf.

Planterade lite pelargonier efter att jag svängde ihop en finare middag till mej och "lellpôjken  på 22" kotlett och potatis, inte tess och göre sej te , han hade inte tid skulle spela boll med jobbet i Arvika, så han tog en gröttallrik och drog sen iväg.

Så vart det bara jag och mina hundar.
Jag har några fina kort som jag tog  i helgen när jag och gubben var på " Bygdetur"


Mitt i skogen fann vi denna lilla bod..nja det var allt en lite väg alldeles bredvid
Det allt fint med vilda blommor !

Här träffade vi Fru Ko i egen hög person.

En anna vinkel !

1 kommentar:

  1. Hallo hallo.. du vilken vacker liten bod.. jag faschineras oxå av dessa gamla stugor och andra byggnader som står lite här och där..oftast övergivna oxå..
    Appropå räknaren så .. jag krånglade nog en hel del jag med när det begavs sej.. nu har jag en son som är väääldigt duktig vad det gäller dator.. så det löste sej där..kan man säga:).. Inte så ofta numera somförr fick han hjälpa mej.. eftersom han bor några mil härifrån så använder vi fjärrhjälpen.. den har han fått ta till några gånger när det inte gått att få ordning på nåt och det har blivirt allmänt kaos.. men nu har jag kanske fått en mer datorvana.. och det är tack vare att jag började blogga för 4,5 år sedan:)Men du ska se att du får till det.. efter att du ha krånglat lite.. det är fatiskt så man lär sej.. sägas det..av misstaga alltså:).. Nu ska nog jag se om det behövs vattnas nåt i bland blommorna.. ha de gött..Pia

    SvaraRadera