Follow by Email

Sidor

Summa sidvisningar

söndag 7 augusti 2011

Smörstekta Kantareller..

Ja sämre mat kan man äta på en söndag..vi for en sväng till skogen mellan skurarna,  Charlotte och Tom följde med fast de kom efter på 4-hjulingen..Charlotte orkade inte gå så långt..kan man nästan förstå snart dax ju!! fann 2 jätteplättar med svamp..

Här ringer gubben för att kolla vart Tom & Charlotte är synd om de inte skulle få ta dela av " kakan"de fann oss allt, de kom körandes på 4-hjulingen...
Charlotte hade visst snubblat till... tror jamenho hade Tom´s stövler .... haha lite stora troligen, men lika gla för det va ho !
Och lika gla var Fröken Norma ho fann att ett " gôrhâl " som ho kunde göre lite plask i...men nu är de duschade båda hundarna.

Hoppas att det blev "lite" turbulens i magen på den blivande mamman <3.
Svampen smörstekte vi och åt på ett rostat bröd..mmm gott var det
Tack för idag!! nya tag i morron..// Anita

3 kommentarer:

  1. Ja det va en trevlig tur å kantarellerna smaka bra faktiskt :)Stod på hövve där en sväng , dessa stövlarna va väl storlek 45 eller nåt så inte lätt att gå i precis och många kilo extra att bära på men nu hoppas ja väl att bäbisen vill komma ut efter dessa turerna :) Vi hade jämt lera långt upp i ansiktet när vi kom hem :)

    SvaraRadera
  2. Bra ..du lär dej säkert att tycka om ..lite vuxenpoäng där!!tänker allt att stövlera satt som en smäck..iaf. på bredden..haha, synd och le men "litesvöllen" om foten är du ju ...tur att det finns vatten..tack för idag..;=)

    SvaraRadera
  3. Ja det va inte så dumt :) Haha ja inte så lite svöllen heller :) Tack själv :)

    SvaraRadera